Dronken Nicolas Cage weet niet meer waar zijn huis is

Nicolas Cage heeft zich weer eens misdragen. De 47-jarige acteur is gearresteerd en aangeklaagd wegens huiselijk geweld en het verstoren van de openbare orde. Cage werd opgepakt na een ruzie met zijn vrouw Alice Kim, meldt de politie van New Orleans.

Het stel kreeg ruzie nadat Nicolas voor het verkeerde appartement stond te schreeuwen. Cage pakte zijn vrouw op een gegeven moment bij de arm en sleurde haar naar wat volgens hem het juiste adres was. Zijn vrouw meende echter dat hun appartement zich een paar deuren verderop bevond. De politie stelt dat Kim geen zichtbare verwondingen heeft overgehouden aan het incident.

De acteur ontstak in woede en sloeg op een aantal auto's in. Hierna werd hij aangehouden door agenten die op zijn merkwaardige gedrag waren geattendeerd door omstanders. De agenten stelde direct vast dat Cage zwaar onder invloed was van alcohol. Tijdens zijn aanhouding kon Cage zich niet inhouden en schold de agenten uit voor alles wat los en vast zit.

Mogelijk heeft de drank het geheugen van de acteur enigszins in de war geschopt. Naar verluidt bezat hij namelijk ooit een huis in New Orleans toen hij rollen had in een aantal films die zich in die stad afspeelden. Nicolas Cage zal zich op 31 mei voor de rechter moeten verantwoorden.

Klik hier voor zijn niet te versmaden mugshot.