Volendamse meidengroep 'Volly Dots' bijna compleet

De Volly Dots hebben er weer een lid bij. Manager Aloys Buijs is deze week vader geworden van een dochter, Karen. Jan Smit en Nick Schilder, die beiden gemanaged worden door Buijs en zijn vader, fantaseerden na de geboorte van hun dochters over een Volendamse meidengroep.

"We hebben gekscherend al geroepen dat we later de Volly Dots introduceren", grapte Jan eind januari voor de camera van Novum Nieuws. De 25-jarige werd in november vader van dochter Emma, in januari mocht Nick zijn dochter Nikki in de armen sluiten. Jaap Kwakman, lid van de 3JS, werd eind maart vader van Fee. Vrijdag kwam Karen Buijs ter wereld.

"Ook onze manager Aloys en zijn vrouw Kim hebben er een dochter bij, die de naam Karen draagt. Daar moet op gedronken worden", twitterde Jan Smit vrijdagochtend. Ook de 3JS zijn in hun nopjes. "De vierde Volly Dot is geboren. Ik vraag me af wie de Angela Groothuizen van het stel zal worden", grapte zanger Jan Dulles.

Zijn bandmaatje Kwakman zet zijn vrienden onder druk. "Het is nu aan Simon en Dulles. Of Jaap de Witte moet voor een nakomer zorgen, ook nog een optie!"