Soldate (18) heeft seks voor webcam

De militaire academie van het Australische leger ligt momenteel ernstig onder vuur. Een 18-jarige asprirant soldate heeft onthuld het bed te hebben gedeeld met een andere cadet. Het stel deed dit voor de webcam, opdat hun medeleerlingen er ook nog van konden genieten.

Het meisje ging van bil met een medeleerling, die zonder dat zij het wist webcams had opgehangen in de slaapkamer. De pikante beelden werden vervolgens gestreamd naar een andere kamer. Hier zaten zes andere leerlingsoldaten verlekkerd naar de beelden te kijken.

Ook werden er screendumps gemaakt van de vrijpartij. Deze werden vervolgens onder andere cadetten verspreid. "Je ziet het op tv en leest het in de krant", verklaarde het geschokte meisje. "Je denkt dat zoiets altijd een ander overkomt, totdat jij het slachtoffer bent."

Defensie en de Australische federale politie zijn een onderzoek gestart. Indien de daders worden gepakt en schuldig bevonden, betekent dat het einde van hun militaire loopbaan. Het is overigens niet de eerste keer dat het Australische leger onder vuur ligt wegens een seksschandaal.

Klik hier voor een  filmpje waarin 'Kate' (geanonimiseerd) vertelt over wat haar overkomen is.