Charlie Sheen getrakteerd op boegeroep

De première van Charlie Sheens one-man show in Detroit is geen succes geworden. Al na een kwartier werd de geplaagde Amerikaanse acteur op boegeroep onthaald en begonnen mensen de zaal uit te lopen.

Sheen had na zijn ontslag bij de populaire serie Two and A Half Men besloten om 'wraak' te nemen door met de show Violent Torpedo Of Truth: Defeat Is Not An Option in het theater te gaan staan. Hij werd bij het opkomen op een staande ovatie getrakteerd, maar het publiek was het al snel zat. Na een muzikaal intermezzo keerde Sheen maar niet terug, waardoor de voorstelling er al na een uur opzat.

Volgens critici verloor de acteur zich op het podium in onzinnig geblaat. De show, waarin Sheen ook zelfgemaakte video's toonde, werd verder omschreven als een 'regelrechte ramp'. De acteur zou het geduld van zijn grootste fans totaal verkeerd hebben ingeschat.

Sommige bezoekers klaagden dat ze niet hadden verwacht dat een voorstelling van 75 dollar zo slecht kon zijn. Anderen gaven het publiek echter de schuld, en zeiden dat dit precies was wat ze van Sheen hadden verwacht.

Sheen beschreef zichzelf in de one-man show als 'napalm-druipende hersenen' en een 'zak chaos'. Op een boze opmerking uit de zaal reageerde hij met de woorden: "Ik heb jullie geld toch al". Met de vraag of er mensen in de zaal zaten die net zo verward waren als hijzelf, zat de acteur er vermoedelijk niet ver naast. Er staan nog 21 uitverkochte voorstellingen in de VS en Canada gepland.

Wijze uitspraak Charlie Sheen