Kijkcijfers SBS' The Sing-Off imploderen

De kijkcijfers van het SBS 6-programma The Sing-Off zijn verder geïmplodeerd. Zaterdag keken er slechts 418.000 mensen naar de derde aflevering van de talentenjacht van Danny de Munk en Tooske Ragas.

Dit blijkt uit maandag gepubliceerde gegevens van Stichting KijkOnderzoek. Door een storing werden de cijfers van het instituut pas een dag later bekend gemaakt. De eerste twee afleveringen van The Sing-Off trokken respectievelijk nog 1,23 miljoen en 669.000 kijkers. Hiermee verliest de SBS 6-show dus tweederde van het oorspronkelijke aantal kijkers, en dreigt daarmee een grote flop te worden.

Zaterdag wist vooral RTL 4's Linda de Mol te scoren. Haar humoristische serie Iedereen Is Gek Op Jack wist 2 miljoen kijkers te boeien, en de gezellige spelshow Ik Hou Van Holland werd door maar liefst 2,7 miljoen mensen bekeken.

Zondag bleek een betere dag voor SBS 6. Met Wegmisbruikers, Undercover in Nederland van Alberto Stegeman en Hart van Nederland wist de zender met elk programma 1 tot 1,3 miljoen kijkers te trekken.


SBS 6-talentenjacht The Sing-Off verliest tweederde van haar kijkers