Inbreker rukt op jongensondergoed

Een 19-jarige jongeman uit de Amerikaanse staat Missouri belandt waarschijnlijk voor 7 jaar achter tralies. John P. Gallagher heeft deze week ingebroken bij zijn oude middelbare school. In plaats van goederen buit te maken, haalde hij ondergoed van scholieren uit de kast om er vervolgens op te masturberen.

De jongeman werd woensdagochtend gevolgd door twee scholieren die hem voor schooltijd uit de jongenskleedruimte zagen komen. Een van hen heeft gemeld dat hij maandag een volgespoten condoom in zijn kluisje had gevonden. Het condoom bleek te zijn vastgemaakt aan zijn sportschoen. Omdat hij uitging van een grap van een vriend besloot hij er niet direct melding van te maken.

Uit bewakingsbeelden is gebleken dat Gallagher tussen 27 januari en 23 maart elf keer heeft ingebroken in de school door gebruik te maken van een onafgesloten raam. Hierna ging hij naar de jongenskleedkamer, haalde hun ondergoed uit de kastjes, legde dit op de grond en rukte er vervolgens op. De met sperma besmeurde onderbroeken verstopte hij vervolgens in een niet-gebruikt kluisje.

De ondergoedrukker is opgepakt en zit momenteel nog vast. Indien hij schuldig wordt bevonden, loopt hij de kans voor 7 jaar te worden opgesloten.

John P. Gallagher
"He, een onderbroek!" *fapfapfap*
(foto: Platte County Police Department)