Julianne Moore in film met De Niro en Dano

Julianne Moore heeft een rol in de film Another Bullshit Night in Suck City. De actrice is te zien naast Robert de Niro, die een zwerver speelt, en Paul Dano als zijn zoon. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Filmstage op basis van een advertentie van de productiemaatschappij die een stand-in zoekt voor Moore.

Paul Weitz heeft het scenario geschreven van Another Bullshit Night in Suck City en neemt ook de regie op zich. Hij maakte vorig jaar de komedie Little Fockers, ook met De Niro in een van de hoofdrollen. De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Nick Flynn over de relatie met zijn vader. Flynn werkt in een daklozenopvang in Boston waar ook zijn excentrieke, dakloze vader regelmatig komt.

Welke rol Moore speelt is nog onbekend. Ze is momenteel nog in enkele bioscopen te zien in het drama The Kids Are All Right en heeft onlangs getekend voor een rol in de vampierfilm Innocence. Olivia Thrilby, bekend van het tienerdrama Juno en de tv-serie Bored to Death, speelt in Another Bullshit Night in Suck City het liefje van Flynn, die ook bij de daklozenopvang werkt. Dat schrijft filmsite Deadline.

Wanneer de film in de bioscopen gaat draaien, is nog onbekend. De opnames zijn al begonnen in New York.


Julianne Moore in film met De Niro en Dano (Foto: Novum)