Orlando Bloom en Miranda Kerr noemen zoontje Flynn

Het zoontje van acteur Orlando Bloom en model Miranda Kerr luistert naar de naam Flynn. Dat heeft Kerr dinsdag bekendgemaakt via haar website. "Hij is ons kleine zonnestraaltje", jubelt Kerr.

Het Victoria's Secrets-model laat zich voor het eerst ook uit over de bevalling. Flynn kwam op 6 januari ter wereld. "Hij is via de natuurlijke weg geboren, zonder pijnbestrijding. Het was een lange, zware en moeilijke bevalling, maar Orlando was de hele tijd bij me en heeft me gesteund. Zonder hem had ik het nooit kunnen doen."

Op haar site plaatste de 27-jarige Kerr ook de eerste babyfoto van Flynn. "We zijn zo gelukkig en genieten van ons gezinnetje. Iedereen bedankt voor alle gelukwensen."

Het model en de 33-jarige Bloom zijn sinds 2007 samen. In juli stapten de twee stiekem in het huwelijksbootje, Kerr was toen al in verwachting. Flynn is hun eerste kindje. Het kereltje werd geboren in een ziekenhuis in Los Angeles. Met haar bericht bevestigt Kerr het babynieuws, afgelopen weekeinde verklapte een vriend van het stel al dat het model bevallen was van een jongetje.


Orlando Bloom en Miranda Kerr noemen zoontje Flynn (Foto: Novum)