'Doe je huishoudelijke plicht, trut!'

Een man uit Springfield, in de Amerikaanse staat Massachusetts, is gearresteerd omdat hij zijn vriendin op brute wijze duidelijk maakte wat haar plicht is. Middenin de nacht maakte hij haar hardhandig wakker, waarna hij eiste dat ze het huishouden ging doen.

Donald B. Whitlock was boos dat zijn vriendin volgens hem te lui was en besloot haar duidelijk te maken dat hij haar vermeende luiheid spuugzat was. Zondagnacht wekte hij haar door haar keel dicht te knijpen. Vervolgens blafte hij haar toe dat ze direct moest schoonmaken en een was moest draaien.

De vrouw besloot het bevel te negeren en sloot zichzelf op in de badkamer. In doodsangst belde zij hier het alarmnummer, waarna de politie snel ter plaatse was. "Toen de politie de trap opliep, greep Whitlock haar bij de keel en bedekte haar mond met zijn hand", zo laat de politie weten.

De politie wist gelukkig de vrouw te bevrijden en de man te arresteren. De man, die geen onbekende is van de politie, wordt nu aangeklaagd voor poging tot moord, geweldpleging en het intimideren van een getuige.


'Kijk, zo pak moet je die vrouwen aanpakken!'