'Succes Jennifer Ewbank onbegrijpelijk'

Dat Jennifer Ewbank nog steeds in de race zit om The Voice of Holland te worden, is volgens vele kijkers onbegrijpelijk. Jennifer is de halfzus van succesvol liedjesschrijver John Ewbank.

Jennifer wordt elke week afgebrand op Facebook en Twitter en ook in diverse polls staat ze altijd onderaan. Toch zijn de vakjury/coaches en het aanwezige publiek laaiend enthousiast en mag ze elke week weer blijven. Kijkers beginnen af te haken omdat het voor hen als doorgestoken kaart aanvoelt.

Enkele reacties op Twitter: "Jennifer Ewbank haar live optreden van vrijdag; het is net alsof er een jong vogeltje bruut verkracht wordt. Broer Ewbank op rand van faillissement door omkopen van tvoh Jennifer. Jennifer Ewbank staat trending met als beschrijving the noise of holland. Jennifer Ewbank mag de mond wel houden me katten begonnen mee te janken(zingen) en dat klonk nog beter."

Afgelopen vrijdag mocht Ewbank ook weer door. Mede dankzij publieksstemmen. Maar niet de publieksstemmen van de kijkers thuis dus. Luister hier zelf naar Jennifer Ewbank,