Fittie meisjes en documaker in DWDD

Vier meisjes uit de Amsterdam West zijn woest op documentairemaker Mildred Roethof. Donderdag ontaardde een discussie in De Wereld Draait Door (DWDD) in een flinke fittie tussen de dames. Volgens de tienermeiden worden zij op een negatieve manier in beeld gebracht in de nieuwe docu 'Rauw en puur'.

Roethof beet van zich af en zei dat de meiden onzin verkochten. Op Radio 1 zei Roethof vrijdag dat ze zich genaaid voelt door de redactie van DWDD. In eerste instantie zou één van de moeders van de meiden aan tafel schuiven, maar dat ging opeens niet door.

De 4-delige documentaire Rauw en puur is vanaf zondag te zien om 16.05 uur op Nederland 2.

Update 18:10
DWDD-eindredacteur Dieuwke Wynia zegt in een reactie dat Roethof uit haar nek zwamt: "Er is echt helemaal niets van haar bewering waar. We hebben geen afspraken gemaakt, we zijn heel duidelijk geweest in de communicatie. Dit is echt heel vreemd. Het is zo dat we haar in eerste instantie met de moeder van Monica hadden gevraagd."

"Toen werd ik door de voogden gebeld dat die meisjes heel boos waren. We hebben de meisjes gebeld en die wilden wel in de uitzending komen. De voogden zeiden dat het wel kon. Toen hebben we de moeder afgebeld, die is toch mee gekomen, dat had niet gehoeven en dat wist ze ook. Dat Mildred een minuut van tevoren hoorde is niet waar. Zo zou ik ook niet willen werken", vervolgde Wynia.


DWDD donderdag: documentairemaker Mildred Roethof vs. meisjes