Studentes komen naakt bij je zuigen

Wie graag een keer naakte studentes aan het werk wil zien, moet niet te beroerd zijn om in Tsjechië te gaan wonen. Een studente aldaar heeft namelijk werk voor studentes en studenten die graag een zakcentje willen verdienen. Zij kunnen worden ingehuurd om naakt of in ondergoed huishoudelijke klusjes te doen.

De 21-jarige Katka Kopecka, die economie studeert aan een Praagse universiteit heeft onlangs het bedrijfje Crazy Cleaners opgericht. Zij kwam op het idee toen zij en medestudentes maar geen bijbaantje konden vinden. "Niemand vindt schoonmaken leuk", verklaart de jonge onderneemster. "Naar een mooi lichaam kijken vindt iedereen wel aangenaam."

Katja heeft inmiddels vijftien mannelijke en vrouwelijke studenten op de loonlijst staan. Voor een bedrag van zo'n 165 euro per uur komen zij naakt, topless of in ondergoed bij je zuigen en soppen. "Vaak zijn de mensen die ons inhuren hardwerkende zakenlieden die willen ontspannen", vertelt ze.

"Naar iemand kijken die in ondergoed je huis schoonmaakt is voor hen een leuke manier om te ontspannen. Maar dit is geen escortservice, het is gewoon een schoonmaakservice."

Benieuwd naar de soppende studentes? Enkele foto's zijn te bewonderen in het bronartikel