Land uit voor strelen vrouwenkont

De rechtbank van Dubai heeft vandaag een 25-jarige Egyptenaar tot drie maanden cel veroordeeld. Na het uitzitten van de straf wordt de beste man het oliestaatje uitgezet. De veroordeelde heeft namelijk de billen van een 25-jarige huisvrouw gestreeld.

"Hij raakte mijn kont aan", vertelde de Syrische huisvrouw. "Vervolgens draaide hij zich om, keek me aan en lachte." De rechter heeft de Egyptenaar, een kleermakersknecht, veroordeeld wegens aanranding.

De vrouw is aangerand tijdens het winkelen. "Ik liep de winkel uit en liep met mijn winkelwagentje door de supermarkt. Ik was stomverbaasd toen een man ineens mijn billen beroerde. Hij liep snel, draaide zich om, lachte en ging er snel vandoor. Ik was te beschaamd om het mijn man te vertellen, dus besloot ik het mijn zus te vertellen."

"Toen ik hem tien dagen later weer tegenkwam, kon ik het niet langer voor me houden. Ik biechtte het hele verhaal aan mijn man op."  Deze belde samen met zijn broer de politie die de man weldra inrekende.

De aanrander zegt spijt te hebben van zijn daden en vroeg de vrouw om vergiffenis. Hij geeft de duivel de schuld van hetgeen hij heeft begaan en ontkent alle aantijgingen. Desondanks was de rechter onvermurwbaar. De rechter legde hem drie maanden gevangenisstraf op, gevolgd door uitzetting.