Politie bekijkt camerabeelden Tilburg na taximoord

De politie bekijkt beelden van diverse camera's in Tilburg om te weten te komen wat er is gebeurd met de taxichauffeur die zaterdag dood werd gevonden in Kaatsheuvel. Dat bevestigt een woordvoerder na een bericht hierover van Omroep Brabant. Hij benadrukt dat het volkomen logisch is dat de rechercheurs alles proberen om na te gaan wat er is gebeurd.

De politie hoopt op beelden van bijvoorbeeld tankstations een glimp van de taxi en eventuele inzittenden op te vangen. Het slachtoffer, een 37-jarige Tilburger, werd zaterdag rond 08.00 uur op de Duinlaan gevonden. De politie vermoedt dat hij door een misdrijf is omgekomen.

Ongeveer vijftig collega's van het slachtoffer hebben zondagochtend tussen 03.30 en 04.30 uur op de Heuvelring in Tilburg stilgestaan bij de dood van de chauffeur. Volgens collega's van het slachtoffer waren drie mannen bij hem in de taxi gestapt en waren ze in Kaatsheuvel uitgestapt zonder te betalen, meldt Omroep Brabant. Daarop zou hij hen achterna zijn gegaan, waarop hij werd vermoord.