'100 procent homo randt vrouw aan'

Zijn onze zuiderburen al een poos in de ban van de parachutemoord, in de VS kent men de parachuteaanrander. Donald Zarda, een parachutespronginstructeur, wordt beschuldigd van aanranding van een vrouw. "Onmogelijk", beweert de veertigjarige Zarda. "Ik ben honderd procent homoseksueel."

Op 18 juni van dit jaar maakte de doorgewinterde homo boven New York een tandemsprong met ene Rosanna. De vrouw zat stijf vastgesnoerd aan Zarda, maar zij hoefde zich geen zorgen te maken dat hij spontaan geil zou worden van deze actie. "Maakt u zich geen zorgen, ik ben homo", stelde hij haar gerust.

Na de sprong deed ze haar beklag bij Zarda's baas, die de instructeur direct de laan uitstuurde wegens 'ongepast gedrag'. Zarda zou Rosanna onzedelijk hebben betast. "Het is zo bizar. Ik ben echt honderd procent homo, wie beschuldigt een volbloed homo nu van het betasten van een vrouw?!"

Het is volgens Zarda gebruikelijk om schuine grappen te maken tijdens een tandemsprong, maar hij beweert dat de video-opname van de sprong hem zou vrijpleiten. Zijn ex-werkgever weigert echter deze vrij te geven. Volgens de eigenaar van de parachutespringschool hing Zarda's ontslag al langer in de lucht, maar was dit incident de welbekende druppel.