Stel heeft seks in overvolle Oktoberfesttent

Bier en seks, een gouden combinatie. Hoewel, of misschien juist wel omdat, het Oktoberfest jaarlijks vele miljoenen bezoekers trekt, bekommert een stelletje zich niet aan alle omstanders en gaat midden in een van de biertenten flink van bil.

Terwijl een vrouw in originele dirndl-jurk op een biertafel ligt, laat haar minnaar in traditionele lederhose de vrouw alle hoeken van de tent zien. Terwijl de omstanders druk aan het feestvieren zijn, heeft het stel wel wat beters te doen. "Ze zijn alles om hen heen even vergeten", merkt een ooggetuige op.

Een van de omstanders heeft het stel echter opgemerkt en stiekem een paar foto's van de vrijpartij gemaakt. Het stel mag zich gelukkig prijzen dat de foto niet naar de politie is gestuurd, want ook bij onze oosterburen is seks in het openbaar niet legaal. Er staat zelfs een maximum celstraf van een jaar op.

Gelukkig stoorde niemand zich aan het stel. Derhalve hoefde de politie niet tussenbeide te komen. Wel werd het stel na tien minuten door bewakers de biertent uitgegooid.

Benieuwd naar de foto? Deze is in het bronartikel terug te vinden