Moordwijf wilde slechts penis flamberen

In Australië dient momenteel de rechtszaak tegen een 46-jarige, ziekelijk jaloerse vrouw. Zij heeft haar man namelijk levend verbrand. Volgens de verdachte was dit echter een ongelukje: zij wilde haar echtgenoot slechts een lesje leren door diens penis in de fik te steken.

Een getuige vertelde vandaag in het hooggerechtshof van Zuid-Australië hoe de vrouw in 2008 benzine over haar man Satish Narayan goot en de boel vervolgens aanstak. Volgens de verdachte ging haar man namelijk vreemd.

De getuige, ene meneer Chandler, zag tijdens de brand het gezin buiten het huis staan. Hier verontschuldigde de vrouw zich en vertelde ze dat zij de brand had aangestoken. "Ze zei: 'Ik dacht dat mijn man vreemdging. Ik wilde zijn penis in de brand steken, deze misvormen opdat er geen vrouw meer naar zou willen kijken'", vertelde Chandler in de rechtbank.

Het slachtoffer bleek maar liefst voor driekwart te zijn verkoold. De arme man overleed enkele weken later in het ziekenhuis. Ook het huis raakte zwaar beschadigd. In de zaak is nog geen uitspraak gedaan.