'Lohan krijgt miljoen voor eerste interview'

Lindsay Lohan barstte in tranen uit toen ze hoorde dat ze de bak in moest, maar ze kan een aardig zakcentje aan haar celstraf verdienen. De Amerikaanse actrice krijgt een miljoen dollar voor haar eerste interview na haar gevangenisstraf. Dat schrijft filmvakblad The Hollywood Reporter.

De 24-jarige Lohan brak door als kindsterretje, maar ingewijden verwachten dat de blondine haar geld de komende tijd niet met acteerprestaties zal verdienen. Lohans bankrekening wordt vooral gevuld door clubs en organisatoren van feesten die haar betalen om langs te komen. Ze zou op die manier zeker 25.000 dollar per optreden verdienen. In Las Vegas zouden clubeigenaren zelfs bereid zijn een miljoen neer te tellen voor Lohans bezoek.

Ondanks het uitblijven van succes is Lohan volgens haar vrienden en familie vastberaden een comeback op het witte doek te maken. De actrice, die momenteel op last van een rechter in een afkickkliniek verblijft, heeft laten weten dat ze nuchter wil blijven en aan een vervolg van haar acteercarrière wil werken. Lohans laatste succesfilm 'Herbie Fully Loaded' stamt uit 2005.

'Lohan krijgt miljoen voor eerste interview' (foto: Novum)