Brandweer filmt seks met tienermeisje

De brandweer van het Franse plaatsje Abbeville ligt ernstig onder vuur naar aanleiding van een incident met een zeventienjarig meisje. Maar liefst drie spuitgasten zouden seks met haar hebben gehad. Ter lering ende vermaak werden de acties nog gefilmd ook.

Het tienermeisje zou het vriendinnetje zijn geweest van een van de brandweerlieden, maar hij was niet te beroerd om haar te delen met zijn collega's. Het meisje, dat wel instemde met de partnerruil, sliep om beurten met de drie brandweerlieden met wie zij de liefde bedreef.

De helden filmden hun nachtelijke bed-activiteiten met hun mobieltje. Al snel gingen de filmpjes de hele kazerne rond. Enkele boze en misschien ook wel jaloerse brandweerlieden kaartten de zaak aan bij de brandweercommandant.

De drie brandweerlieden zijn eind vorige week in staat van beschuldiging gesteld. Hen wordt het filmen en verspreiden van pedopornografisch beeldmateriaal ten laste gelegd. Indien ze worden veroordeeld, dan kunnen ze voor vijf jaar achter slot en grendel belanden. Tien andere brandweerlieden zouden bij de zaak betrokken zijn geweest.