Vrouwen verzwijgen massaal hun seksverleden

Maar liefst eenderde van alle vrouwen is niet eerlijk tegenover hun nieuwe partner over hun seksuele verleden. Zo worden expres enkele bedpartners achterwege gelaten.

Vrouwen onder elkaar praten honderduit over met wie zij zoal het bed hebben gedeeld, maar tegen hun nieuwe vlam zijn ze een stuk minder openhartig. Het is dan ook behoorlijk lastig voor de dames. Ben je met een groot aantal mannen de koffer ingedoken dan ben je al snel een slet, weinig sekspartners maakt je echter al gauw preuts.

De feiten zijn naar voren gekomen uit een online onderzoek van een Britse website. Uit de cijfers blijkt dat eenderde van de vrouwen liegt over het aantal bedpartners, waarvan bijna twee op de drie het aantal sekspartners naar beneden schroeft. Twintig procent geeft aan te liegen over hun seksverleden als blijkt dat hun nieuwe partner een stuk minder losbandig is geweest.

Mannen zijn een stuk eerlijker over hun bedprestaties. Slechts 42 procent van hen liegt hierover. In tegenstelling tot vrouwen overdrijft zestig procent van hen juist hun aantal avontuurtjes. Uit de enquête is ook gebleken dat vrouwen gemiddeld zeven sekspartners hebben, mannen moeten het met dertien doen.