Galliani: "Ronaldinho speelt volgend seizoen bij Milan"

Berichten in de Italiaanse media meldden dat Ronaldinho akkoord zou zijn met het Braziliaanse Flamengo. Bij AC Milan weten ze echter niets van een vertrek van Dinho.

De berichten meldden dat Ronaldinho deze zomer, of anders in januari naar Flamengo zou gaan. "Maar niemand heeft contact met ons gezocht", zegt vicepreses Adriano Galliani. "Wij gaan er vanuit dat Ronaldinho volgend seizoen gewoon voor Milan speelt."

Ronaldinho is momenteel nog met vakantie. Hij meldt zich binnen enkele dagen in Milaan om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. "Hij komt met zijn broer (tevens zaakwaarnemer, red). We hebben vanuit hun kamp nog geen transferverzoek gehad en er is ook geen club die een concreet bod op hem heeft gedaan."

Ronaldinho kwam twee jaar geleden naar AC Milan. Bij FC Barcelona was hij overbodig geworden. In zijn eerste seizoen in het San Siro kon hij maar moeilijk zijn draai vinden. Afgelopen seizoen was Ronaldinho uitstekend in vorm. Veel Brazilianen wilden hem graag mee naar het WK hebben, behalve bondscoach Dunga.