FOK!games Tofste baas - dag 9

Het gevecht van gisteren was bloedstollend spannend. Uiteindelijk heeft Shao Kahn met één stem gewonnen van King DeDeDe.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Janken the Great (Alex Kidd)
Janken the Great is de vijand van Alex Kidd in Alex Kidd in Miracle World. Janken heeft inwoners van de stad Radactian in steen veranderd en heeft de troonopvolger van de koning ontvoerd. Janken is daarnaast heel erg goed in Schaar, Papier en Steen.

Sephiroth (Final Fantasy)
Waarschijnlijk de beruchtste schurk uit de Final Fantasy-serie. Sephiroth is het resultaat van een experiment van de Shinra-corporatie, hij is gecreëerd met de cellen van de buitenaardse levensvorm Jenova. Als hij erachter komt dat hij een experiment is, draait hij door en besluit een god te worden. Dit doel wil hij bereiken door de wereld ernstig te beschadigen, met behulp van een reusachtige meteoriet, om zo de energie die de planeet gebruikt om zichzelf te herstellen op te slokken. Sephiroth heeft niet alleen grootheidswaanzin, hij is ook harteloos. Dit blijkt het meest uit wellicht één van de schokkendste game-scènes aller tijden, waarin Sephiroth in koelen bloede één van de hoofdrolspelers vermoordt.

Nyx Avatar (Persona)
De personificatie van de dertiende kaart in het Tarotspel: de dood. Is het wel mogelijk om de dood te verslaan? Een ding is zeker, Nyx gaat je enorm veel tijd kosten om te verslaan. Hij heeft namelijk dertien verschillende vormen die allemaal eigen sterktes hebben. Is het daarbij wel de moeite waard om Nyx te bevechten? Of kies je liever om het laatste oordeel uit te stellen?

JankenSephirothNyx

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.