Nick ziet vaderschap als groot avontuur

Nick Schilder beschrijft de zwangerschap van zijn vriendin en zijn aanstaand vaderschap als een groot avontuur. "Ik verheug me er echt heel erg op. Het is voor mij een compleet nieuw iets", vertelt de 26-jarige zanger aan Novum Nieuws.

Vriendin Kirsten Hofstee is eind januari uitgerekend. "Feest in huize Schilder! Als alles goed gaat, word ik eind januari papa", twitterde Nick vorige week. Hij nam bijna letterlijk de tweet over van zijn goede vriend Jan Smit, die naar verwachting eind november vader wordt.

Simon krijgt regelmatig de vraag voorgeschoteld wanneer hij aan kinderen begint nu Nick en Jan een kind verwachten. Nick & Simon doen vrolijk mee met de speculaties en wijzen elkaar grappend aan als wordt gevraagd wie van de twee vader wordt. "Het lijkt me heel erg leuk hoor", zei Simon.

Nick & Simon werken momenteel aan een nieuwe plaat. Het vierde album moet in oktober in de winkel liggen. De Volendammers zijn nog druk met de opnames en willen niets verklappen over de inhoud van de plaat.

Nick ziet vaderschap als groot avontuur
Nick (rechts) ziet vaderschap als groot avontuur (Foto: Novum)