Posters meisje dat sekst met hond op school verspreid

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Utah wordt achttien gevallen van seksuele uitbuiting van een minderjarige ten laste gelegd. De vrouw heeft zo'n dertig posters gemaakt met een afbeelding van een naakte vrouw die seks heeft met dieren. Het hoofd van de vrouw werd echter door middel van een fotobewerkingsprogramma vervangen door dat van een 13-jarig meisje en vervolgens werden de posters op haar school in Salt Lake City verspreid.

De vrouw, Danette Stark, heeft inmiddels bekend de foto's van een vrouw die intiem is met een hond te hebben bewerkt en verspreid om wraak te nemen op het meisje. De 37-jarige vrouw hing de posters onder andere op in kluisjes en het meisjestoilet. De afbeeldingen werden uiteindelijk gevonden door een bewaker.

Om het meisje nog verder de grond in te boren, werd de naam van het meisje bij de foto's gezet, evenals enkele scheldwoorden. Stark werd betrapt toen men op bewakingsbeelden zag hoe de vrouw de meisjes-wc inliep. Indien zij wordt veroordeeld, kan ze maximaal vijftien jaar in de cel belanden. Daarnaast wordt ze bijgeschreven in het register voor zedendelinquenten.

Een filmpje over de vrouw en haar wraak is hier te zien