Zakenvrouw wordt seksslavin om rotte vis

De Russische politie heeft een 39-jarige zakenvrouw gered uit de handen van wraaklustige pooiers. De vrouw uit Moskou werd gedwongen de hoer te spelen om boete te doen voor een handeltje bedorven vis. De vrouw werd maar liefst twee maanden gevangen gehouden in de Oost-Russische stad Khabarovsk. Dit heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

De arme vrouw had een vishandelaar uit Khabarovsk aangeboden om op te treden als tussenhandelaar tussen hem en Moskovische visboeren. Ze slaagde er echter niet in het spul te leveren, waardoor een partij vis met een waarde van ruim achtduizend euro in een pakhuis lag weg te rotten.

De woedende zakenboer is bevriend met een stel criminelen en hij beval dat de vrouw werd ontvoerd om vervolgens als seksslavin de schuld terug te betalen. Ze mocht contact opnemen met haar moeder om de benarde situatie waarin zij verkeerde uit te leggen, maar mocht haar verblijfplaats niet onthullen.

De moeder besloot hierop losgeld te betalen om haar dochter vrij te kopen. Bij het overhandigen van het geld wist de politie de pooiers in de kraag te vatten.