Mr. T klaagt over seks en geweld in 'A-Team'

Mr. T heeft zijn grote onvrede geuit over de nieuwe actiefilm 'The A-Team'. Volgens de man die in de serie publiekslieveling B.A. Baracus speelde bevat de film veel te veel geweld en seks, in tegenstelling tot de tv-serie.

"Toen wij de serie maakten, raakte niemand echt gewond en was het een echt familieprogramma", zegt de inmiddels 58-jarige Mr. T in het Britse tabloid Sunday Express. "Daar schijnt tegenwoordig niemand meer wat om te geven."

Mr. T zegt te zijn gevraagd voor een cameo-rolletje, maar heeft voor de eer bedankt. "Ik wist wel wat er zou komen", zegt hij.

Dirk Benedict, in de serie bekend als Templeton 'Faceman' Peck, heeft wel een rolletje aangenomen in de film maar betreurt zijn beslissing. "Het is een rolletje van niks, ik ben drie seconden in beeld. Als je met je ogen knippert, zie je me niet. Het is eigenlijk een belediging." Volgens hem hebben de filmmakers de oude castleden alleen maar gevraagd om mee te spelen zodat ze konden zeggen dat ze hun zegen hadden, maar stelt het allemaal maar weinig voor.

Dwight Schultz, die in de serie de gestoorde Murdock speelde, is ook gevraagd voor een cameo maar wilde geen commentaar geven. George Peppard, bekend als de sigaren rokende Hannibal Smith, overleed in 1994.

'The A-Team' draait vanaf 10 juni in de Nederlandse bioscopen. De rollen van de vier veteranen worden ditmaal vertolkt door Liam Neeson (Hannibal), Bradley Cooper (Face), Quinton Jackson (B.A.), en Sharlto Copley (Murdock).

Mr. T klaagt over seks en geweld in film 'A-Team'
Mr. T klaagt over seks en geweld in film 'A-Team' (Foto: Novum)