Miley Cyrus: ophef zoen met danseres overdreven

Miley Cyrus vindt alle ophef over haar 'lesbische zoen' tijdens een optreden bij de Britse talentenjacht 'Britain's Got Talent' maar overdreven. Op haar website relativeert ze de nieuwste controverse met: "Er zijn veel belangrijkere dingen in de wereld".

Tijdens het opvoeren van het nummer 'Can't Be Tamed' gaf Cyrus een danseres een zoen op de mond. Dit leidde tot geruchten over de geaardheid van het voormalige Disney-sterretje. Overigens ontkent de zangeres dat de zoen heeft plaatsgevonden.

Cyrus is duidelijk niet onder de indruk van de media-aandacht. Ze vindt het maar belachelijk dat twee artiesten niet stevig kunnen rocken op het podium. "Ik hoop dat mijn fans niet in mij teleurgesteld zijn, want ik heb werkelijk niets fout gedaan."

De 17-jarige zangeres en actrice betreurt het dat haar kleine actie tijdens het nummer voor zo veel controverse heeft gezorgd, omdat hierdoor de andere optredens van die avond volledig zijn ondergesneeuwd. "Ik vond het een enorme eer om in die show te mogen optreden. Nu gaat iedereen voorbij aan alle andere, fantastische acts."

Hier Miley alleen met haar microfoon (foto: Novum)