Sabine Uitslag (CDA) nu te gast op FOK!

UPDATE

Het topic is geopend. Doe jij ook mee met de discussie?

Sabine Uitslag (CDA) te gast op FOK!

Na Fred Teeven en Marianne Thieme komt ook CDA-politica Sabine Uitslag op het FOK!forum om live in discussie te gaan met FOK!users. De discussie vindt plaats op zondag 6 juni, van 14.00 tot 15.00 uur. Dus hebben jullie nijpende vragen over CDA-plannen of over mevrouw Uitslags visie in het bijzonder, is dit je kans!
Schroom niet lekker kritisch te zijn, dat zien we graag. Probeer het wel vriendelijk te houden!

Stel hier alvast je vragen op, het liefst zo kort en duidelijk mogelijk, zodat er ook een kort en duidelijk antwoord op kan komen: [vragentopic] Sabine Uitslag te gast op FOK!

We hopen op een stevige maar vooral verhelderende discussie, zondag! De discussie kun je op de hierboven genoemde tijd in dit topic vinden: Sabine uitslag live van 14.00 tot 15.00

Wie is Sabine Uitslag?
Sabine Uitslag is Tweede Kamerlid voor het CDA vanaf november 2006 en de nummer 31 op de kieslijst voor komende verkiezingen.

Ze is geboren in Westerhaar in 1973. Na een HBO-studie Verpleegkundige en een studie Gezondheidswetenschappen werkte zij als praktijkbegeleider en kwaliteitscoördinator in een verpleeghuis. Op haar 25ste werd zij Hoofd Opleidingen van Adhesie (GGZ) te Deventer en stond aan de wieg van Sciencia: het GGZ Expertise centrum in Oost Nederland, welke nu een eigen lectoraat heeft. Na Adhesie werd zij Hoofd Zorg Expertise in de gehandicaptenzorg. Na drie jaar ZOZIJN is Sabine overgestapt naar de Isala klinieken te Zwolle. Daar is zij Consultant Isala Academie.

Momenteel houdt Sabine Uitslag een 'Tour de Nurse' door het land, waarbij zij een brengt aan diverse zorginstellingen. Ze wil ook dit keer weer de Tweede Kamer in en daar wil zij staan voor de verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals in Nederland. Invloed vanuit deze groep in Den Haag is noodzakelijk, vindt Uitslag.

In 2006 is Uitslag uitgeroepen tot Beste Webpoliticus.
Verder zingt zij in de Rockband Spinrock (www.spinrock.nl).