Marianne Thieme te gast op FOK!

In navolging van VVD-politicus Fred Teeven gaat ook Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren live op het FOK!forum de discussie aan met FOK!users. En wel op donderdag 3 juni, tussen 17.30 en 18.30 uur. Wat zijn de standpunten van de Partij voor de Dieren? Heeft de partij naast het dierenwelzijn nog andere speerpunten?

Zorg dat je er bij bent!
Wil je Marianne Thieme het vuur aan de schenen leggen? Zorg dan dat je op 3 juni tussen 17.30 en 18.30 aanwezig bent op het FOK!forum! We adviseren je om nu alvast de vragen die je haar wil voorleggen te formuleren en hier te plaatsen. Doe dat zo kernachtig mogelijk. Dat kan je doen in het vragentopic op het forum.
En laten we het wel netjes houden: zij waagt zich in het hol van de leeuw om het zo maar even te noemen, iets waar een aantal andere politici het lef niet voor hadden cq de tijd niet voor wilden nemen. En dat verdient respect, wat je onder andere kunt uiten door normaal te reageren en geen zinloze beledigende oneliners te gaan spammen.

Doe je dat wel, zit er een team van moderators klaar om daar snel op te reageren. Want het bederven van een discussie dupeert de velen die wel inhoudelijk op dit onderwerp in willen gaan.

We hopen op een verhelderende, kritische en pittige discussie!

Wie is Marianne Thieme?
Marianne Thieme (1972) heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studietijd vond ze de aandacht die aan dierenrechten besteed werd bedroevend laag, terwijl ze zich al jaren het lot van dieren in onze maatschappij aantrok. Ze richtte daarom in 2002 de Partij voor de Dieren op, samen met enkele gelijkgestemden. Sinds 2006 is de partij vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Thieme is voorzitter van deze fractie en is bovendien bestuursvoorzitter van de partij.

Lees ook het verkiezingsprogramma van de Partij voor de Dieren.

Marianne Thieme
Marianne Thieme (Foto: PvdD)