[Video] Topless MILF te veel voor Aussies

Hoewel seks verkoopt, denken ze er down under toch anders over. Een reclamespotje met daarin een sexy, schaarsgeklede moeder is in Australië verkozen tot irritantste commercial van het afgelopen decennium.

In het spotje is een paaldansende vrouw met blote tieten te zien die haar kinderen een kipmenu voorschotelt. Ondanks de mooie MILF heeft het filmpje sinds de lanceerdatum in 2007 al tot meer dan 350 klachten geleid. Geen enkel ander spotje heeft sinds 1998 meer klagers getrokken.

Op de tweede plek, vlak na het spotje van het kauwgombedrijf Nando's, staat een commercial van Mentos. In dit spotje, dat ook in ons land voor veel walging zorgde, krijgt een jongeman last van enorm lange tepels na het eten van dit mintsnoepje. De derde plek is voor een anti-rookreclame met een vrouw met rottende mond in de hoofdrol.

Over de irritantste reclame werd massaal geklaagd door mensen die zich stoorden aan seks, naaktheid en seksediscriminatie. Ondanks de vele klagers weigert men het spotje van de buis te halen.


Boehoe, naakte vrouwen!