Enorme erectie wordt fallus fataal

Een veertigjarige Belg heeft een erectie gehad die maar liefst 34 uur duurde. Hij heeft er echter weinig aan gehad. Sindsdien is de enige lul die in zijn bed nog overeind komt Yves Lecompte uit Kortrijk zelf.

Lecompte wijst met de beschuldigende vinger naar zijn huisarts en klaagt hem aan. De beste man werd enkele jaren geleden door hem behandeld aan een depressie. "Ik nam medicijnen waardoor ik eerder al langdurige erecties had gehad. De dokter raadde me toen aan om me te ontspannen en dat hielp", vertelt de Belg.

Drie jaar geleden werd zijn erectie hem toch te gortig. Na tien uur lang een stijve te hebben gehad, besluit Lecompte naar de dokter te gaan. In plaats van zijn patiënt naar het ziekenhuis te sturen, bleef de huisarts bij zijn besluit dat ontspanning het enige redmiddel was. Met een kalmeringsmiddel werd de Belg weer huiswaarts gestuurd.

Een etmaal later stond de jongeheer van Lecompte echter nog steeds fier overeind. Hierop ging de beste man weer naar zijn huisarts, die hem dit keer wel naar het ziekenhuis stuurt, alwaar hij direct wordt geopereerd. De chirurg wist amputatie van het hele zaakje ternauwernood te voorkomen, maar de arme man is wel voorgoed impotent. Lecompte laat het er niet bij zitten en is naar de rechter gestapt om zijn huisarts aan te klagen. De rechter hoopt binnenkort tot een uitspraak te komen.