Tankende naaktloper verbaast pomphouder (+ foto's)

Een naakte man heeft gisteravond voor een dolle boel gezorgd in een tankstation aan de A9, ter hoogte van het Duitse Bad Klosterlausnitz. De man stopte even voor half twaalf bij een benzinepomp, en stopte piemelnaakt de vulslang in zijn Renault Scenic.

De onbekende man, met kalend hoofd en grijze baard, loopt even later nog steeds in adamskostuum het winkeltje binnen om af te rekenen. Hij wandelt doodleuk langs de schappen met versnaperingen en komt bij de kassière.

"De man leek helemaal ontspannen", vertelt de 25-jarige pomphouder. "Nadat hij zijn tank had gevuld, liep hij naar binnen om te betalen. Mijn personeel was geschokt. Ze hadden nog nooit zo'n klant gezien!"

De man legde, alsof het volstrekt normaal is bloot te tanken, een briefje van twintig op de toonbank. "Ik had pomp zeven", zei de man, en liep vervolgens weer de shop uit. De kassière wist te vertellen dat ze zich niet bedreigd voelde door de situatie en ziet af van een aanklacht. Wie de man is, en waar hij vandaan komt is vooralsnog onbekend.

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn hier te zien!