'Bullock wist al van ontrouw James'

Sandra Bullock was al op de hoogte van het vreemdgaan van haar man Jesse James voordat alles in de publiciteit kwam. De twee hadden meermalen slaande ruzie en de 45-jarige actrice had al met een echtscheiding gedreigd. Dat zei een anonieme bron gisteren op de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Sandra schaamt zich zo diep dat ze het liefst zou doodgaan", zegt de bron. "Ze hebben elkaar al meermalen de huid vol gescholden over de telefoon. Jesse was aan het drinken tijdens hun laatste ruzie. Hij begon te huilen en probeerde Sandra nog te manipuleren met zijn dochter." Naar verluidt is Bullock altijd dol geweest op Sunny, een van James' vier kinderen uit eerdere relaties.

Meteen na het gesprek zou James in de auto zijn gestapt om naar de afkickkliniek in Arizona te rijden. "Hij wilde aan Sandra laten zien dat hij net zo is als Tiger", zegt de bron, doelend op golfer Tiger Woods die onlangs een afkickkliniek verliet na behandeld te zijn voor zijn seksverslaving.

Overigens heeft James zich niet bepaald voorbeeldig gedragen tijdens zijn zuiveringsprogramma. Entertainmentwebsite E! Online schreef gisteren dat hij alweer is aangeklaagd door een paparazzo, omdat hij diens auto zou hebben gesloopt. Er zouden beelden van de ravage zijn, waarop een ingedeukte deur, gebarsten ruit, en twee lek gestoken voorbanden te zien zijn.

'Bullock wist al van ontrouw James'
'Bullock wist al van ontrouw James' (Foto: Novum)