Natalee Holloway gevonden?

Een Amerikaans echtpaar heeft tijdens een duikvakantie op Aruba een foto gemaakt waarin het Openbaar Ministerie zeer geïnteresseerd is. Het gaat om een foto van de oceaanbodem waarop mogelijk een skelet is te zien. Het OM wil nu gaan onderzoeken of het om de overblijfselen van Natalee Holloway gaat.

Nadat het koppel er eerst mee naar de FBI was gegaan, heeft het besloten om de foto ook in de openbaarheid te brengen. Het OM meldt dat er veel tips binnenkomen, maar dat het moeilijk is om nu te zeggen of het om een schedel gaat, of slechts om een steen. "Het kan van alles zijn", zegt een woordvoerder. "Dat willen we graag uitzoeken".

Het echtpaar weet helaas niet meer waar de foto precies genomen is en daarom wordt de hulp van een eilandbewoner ingeschakeld die zegt de plek te kunnen terugvinden.

Natalee Holloway verdween tijdens een vakantie op Aruba in 2005. De Nederlander Joran van der Sloot is al diverse malen in verband gebracht met haar verdwijning en daarvoor ook aangehouden. Hij heeft eerder verklaard dat hij zich van haar lichaam ontdaan heeft door haar in zee te dumpen.


Klik hier voor de foto.