Miley Cyrus verrast families van militairen

Miley en Billy Ray Cyrus hebben een tribune vol familie van uitgezonden militairen verrast. Het thuisfront was uitgenodigd om opnames van de serie 'Hannah Montana' bij te wonen. In de studio bleken ze te mogen fungeren als publiek in een concertscène. De kinderen mochten ook een boodschap opnemen voor hun uitgezonden vader of moeder.

"Mijn vader is altijd nauw betrokken geweest bij de militairen en de producenten proberen altijd dingen te vinden die dicht bij ons hart liggen", vertelt Cyrus aan de Amerikaanse entertainmentwebsite People. "Ik was in december in Afghanistan en Irak en dat heeft de schrijvers geïnspireerd", voegt haar vader toe.

'Hannah Montana', waarin Miley een meisje speelt dat een dubbelleven leidt als popster, is bezig aan het laatste seizoen. Het einde valt de 17-jarige Cyrus niet zwaar, in tegendeel. "De afgelopen vijf jaar heeft iedereen mij verteld wat ik moest doen. En nu is het aan mij om te overwegen wat goed is voor mijn carrière en mijn eigen kant op te gaan."

Miley Cyrus verrast militaire families
Miley Cyrus verrast militaire families (Foto: Novum)