Veel mensen niet blij met winst PVV

Veel mensen zijn niet blij met de enorme winst van de PVV tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Dat blijkt uit de poll op de FrontPage.

48,5 procent had liever gezien dat Wilders en co. dik hadden verloren. De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen worden gezien als graadmeter voor de aanstaande landelijke verkiezingen. 41,5 procent van de stemmen zijn wél blij met de winst van de PVV. De rest heeft geen mening.

Ruffian zegt: Ik heb "Ja" gestemd, nu kan de PVV zich in het klein bewijzen voordat de landelijke verkiezingen zijn. In de positieve of negatieve zin." Maar JBO meent: "Absoluut niet blij. De overgrote meerderheid van de PVV-stemmers heeft geen idee waar ze op stemt. Het ergste: ze denken dat wel heel goed te weten, en verwoorden dat met de uitgemolken oneliners als 'linkse oogkleppen', 'kopje thee', 'kop in het zand' en 'Geert for president'."

ReezNL tot slot heeft alle vertrouwen in Wilders: "PVV zal zich bewijzen. De verhalen van links dat hij geen ideeën of oplossingen zou hebben is klare onzin" Ook stemmen? Dat kan hier.