Man dood na pissen op hoogspanningskabel

Een man uit de Amerikaanse Washington is een opmerkelijke dood gestorven. De man is geëlektrocuteerd door tegen een hoogspanningskabel te plassen.

De vijftigjarige man reed vrijdag met zijn auto tegen een hoogspanningsmast. Ondanks dat zijn auto hierna in de sloot terechtkwam, bleek Roy Messenger slechts lichte verwondingen te hebben. Hij stapte uit en belde vervolgens een familielid om zijn auto uit de sloot te trekken.

Toen de familie eenmaal ter plaatse was, bleek Messenger morsdood op de weg te liggen. Volgens de politie had de man waarschijnlijk hoge nood gekregen, en leegde hij zijn blaas in de sloot. Hierbij had hij vermoedelijk de hoogspanningskabel over het hoofd gezien, die dankzij de omver gereden elektriciteitsmast in de greppel was komen te liggen.

De warme urinestraal heeft vervolgens gewerkt als een goede geleider en zo de arme man geëlektrocuteerd. Het lichaam zal nog aan sectie worden onderworpen, maar brandwonden op het lichaam van het slachtoffer wijzen erop dat hij inderdaad aan de gevolgen van zijn plaspauze is overleden.