Paay: 'Bitterballengate' borrelde in me op

Patricia Paay heeft gisteren tijdens een modeshow bitterballen in de nek van roddeljournalist Ger Lammens gedrukt. "Ik zag de hete bitterballen voorbij komen en het borrelde zomaar in me op", reageerde Paay vandaag in RTL Boulevard. Het incident is door verschillende media al omgedoopt tot 'bitterballengate'.

Paay was kwaad op de roddeljournalist omdat hij haar moeder zou hebben gebeld onder valse voorwendselen. Lammens was bezig met een stuk over de scheiding van de diva. Daarbij deed hij zich voor als goede vriend van de blondine, beweert Paay vandaag.

Lammens spreekt 's werelds oudste Playmate tegen. Volgens hem wist Paays moeder meteen dat hij een journalist was. Lammens beschuldigt de diva ervan dat ze alleen maar op aandacht uit is. "We zijn allemaal een beetje Paay-moe. Dat voelt ze op haar theewater aan." De 60-jarige diva deed dat af als onzin. "Ik hoef geen aandacht, die krijg ik gewoon."

De dochter van Patricia Paay deed er via haar Twitter nog een schepje bovenop. "Volgende keer stop ik een frikadel in Ger Lammens z'n anus", waarschuwde Christina Curry. "Met de groeten van mijn moeder."

A few bitterballen a day, keeps the roddelpers away! (foto: Novum)