[Video] Jezus gespot in emmer pizzasaus

Jezus kom je op de gekste plekken tegen. Vind je hem niet op een pinda, dan wel weer in een emmer pizzasaus. Het overkwam een 65-jarige medewerkster van een pizzeria in het Amerikaanse Old Forge. Ze wilde haar vondst echter stilhouden voor de media, om te voorkomen dat het restaurant een bedevaartsoord zou worden.

Mary Louise Salerno keek onlangs vreemd op bij het losschrapen van de laatste restjes pizzasaus. In de saus verscheen spontaan de afbeelding van Jezus. Volgens haar broer Bill Salerno is de goedheiligman zo duidelijk te zien, dat zelfs een atheïst zou moeten inzien dat het geen vergissing is. "Mijn twee jaar oude kleinzoon zag de afbeelding, en zei direct 'Dat is Papa Jezus'", aldus Salerno.

De sausemmer werd een tijdje in de koelkast gezet, totdat een vriend van de familie erop stond de emmer te filmen. Uiteindelijk kreeg deze toestemming en plaatste het filmpje prompt op YouTube.

De pizzabakster heeft gisteren eindelijk de sausbak afgewassen. Volgens haar is Jezus' punt nu wel duidelijk. "God lachte naar ons die dag", laat ze weten.


'Verrek, het is Jezus, we gaan er allemaal aan!'