Gloednieuwe Lamborghini boort zich in nieuwe Ferrari

Twee bezoekers van een Zuid-Afrikaanse bruiloft zullen het feestje niet gauw vergeten. De receptie heeft hen enkele tonnen gekost. De beide auto's van de heren, een hagelnieuwe Ferrari en een gloednieuwe Lamborghini, zijn namelijk op elkaar gebotst.

De 'Lambo', een Murcielago LP640, behoort toe aan een veroordeelde huurmoordenaar met minstens zes doden op zijn naam. De man heeft 72 jaar gevangenisstraf tegen zich horen eisen maar is onlangs dankzij politieke gratie vrijgelaten. De bestuurder van de Ferrari F430 is niet bekend.

Beide heren bezochten een VIP-huwelijksreceptie voor de familie van de regerende politieke partij in het Zuid-Afrikaanse KwaZulu-Nata. Ineens klapte de gele Lamborghini bovenop de knalrode Ferrari.

Toen mensen naar de plek van het ongeval renden om foto's te maken van de twee gecrashte supercars, werden de beide bestuurders kwaad en probeerden ze de fotografen naar verluidt te slaan. Toch heeft een heldhaftig persoon nog enkele foto's weten te maken. Deze zijn hier te zien.