Texanen geschokt door geile komkommers

Laatste dag januari, tijd voor komkommernieuws! De bevolking van het noorden van de Amerikaanse staat Texas is woedend over een nieuw reclamebord in hun staat. Op de billboard, die staat aan de snelweg bij Lancaster, staat namelijk een komkommer met oogjes afgebeeld.

Humor, zou je zeggen, maar de Texanen kunnen er niet om lachen. De afbeelding gaat namelijk vergezeld van de tekst 'Stop misbruik van groenten'. Het blijkt hier te gaan om een reclame van twee seksshops.

De twee sekswinkels zijn in handen van lokale eigenaren. Ze vragen potentiële klanten in plaats van een komkommer, een rettich of ananas eens te overwegen een seksspeeltje aan te schaffen om in intieme holtes te stoppen. Werknemers van de winkels hebben verteld dat ze afgelopen week al diverse klachten hebben gekregen over het reclamebord.

De reclamecampagne is onderdeel van een tv-reclame. Deze wordt 's avonds laat op de Texaanse tv uitgezonden. In de reclame is een komkommer te zien op zoek naar een verstopplek. De commercial eindigt met de boodschap: "Stop groentemisbruik!"


De bewuste tv-commercial. Het reclamebord is hier te zien