Loterijwinnares sterft op dag prijsuitreiking

In de jaren negentig werd al de ironie bezongen van een loterijwinnaar die de dag erna overleed. Deze week is het fictieve verhaal dan toch bewaarheid geworden voor een vrouw in de Amerikaanse staat Ohio. Deborah McDonald werd namelijk na het incasseren van haar prijs overreden door een auto waarna ze vervolgens het leven liet.

De 47-jarige vrouw had dinsdag haar prijs van 5.520 dollar (zo'n 3900 euro) opgehaald, waarna ze met haar man en een paar vrienden ergens wat ging eten en drinken om het succes te vieren. Volgens vrienden had ze ook twee trouwringen meegenomen. Ondanks dat het stel al enige tijd was getrouwd, was er nooit geld voor heuse trouwringen. Nu ze het zich eenmaal kon veroorloven, besloot ze deze gelijk te kopen.

Toen McDonald eenmaal het café uitliep, sloeg het noodlot toe. Ze werd aangereden door een auto waarna ze direct overleed.

De arme vrouw won het geld in de Amerikaanse spelshow 'Cash Explosion Double Play'. Ondanks de ongelukkige dood van McDonald zal de bewuste aflevering zaterdag gewoon worden uitgezonden.


Earl kreeg tenminste nog de tijd om zijn leven te beteren