Man bijt tepel politieagent af

Een politieagent uit de Amerikaanse metropool Chicago moet het voortaan met een tepel minder doen. Een 31-jarige woesteling heeft de agent namelijk van zijn voor mannen nutteloze lichaamsdeel beroofd.

De agent, die gisteravond tijdens de mishandeling niet in functie was, zag buiten voor een kroeg een opstootje tussen een man en enkele collega's. De bewuste agent kwam tussenbeide en identificeerde zich als politieman, maar de agressieve man weigerde te luisteren naar de bevelen van de politie. In plaats daarvan begon hij de agent ineens te bijten, waarop de andere agenten niets anders konden dan de aanvaller op afstand houden met een chemische stof.

De bewuste agent werd zwaargewond met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Hier werd hij behandeld aan diverse snijwonden in zijn gezwollen oog en aan zijn afgehapte tepel. Volgens het politierapport is de tepel echter zo ernstig beschadigd, dat de politieman deze voorgoed zal moeten missen.

Ook de asociale man is niet zonder kleerscheuren uit de strijd gekomen. Hij is net als het slachtoffer met diverse snijwonden en blauwe plekken naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft hem later opgesloten in de cel en zal de zaak verder onderzoeken.