Nintendo downloads van 15 januari

Zoals bijna elke week wordt deze week Nintendo's online winkel aangevuld met nieuwe content. Elke week kun je dus nieuwe WiiWare, Virtual Console en DSiWare titels verwachten. Deze week krijgen we helaas slechts WiiWare en DSiWare games. Lees snel verder om te zien om welke titels het gaat.

 

Voor WiiWare is vandaag Phoenix Wright: Ace Attorney toegevoegd aan de catalogus. Dit is een simpele port van de DS-versie uit 2006. Capcom heeft echter zeer weinig veranderd aan de game. De sprites zijn nog steeds hetzelfde, waardoor het er best lelijk uit kan zien op je TV. Daarnaast hebben ze de vijfde episode die toegevoegd werd in de DS-versie er voorlopig uitgelaten. De game kost 1000 Wii Points. Deze zal wel beschikbaar worden als DLC.

DSiWare heeft maar liefst drie titels gekregen. Twee hiervan zijn games die uit de retail-versie van Electroplankton zijn gehaald. Beatness en Hanenbow zijn games waarmee op je verschillende manieren simpele muziek kunt maken. Beide games kosten per stuk 200 Wii/DSi Points. De laatste titel van vandaag is Sudou Sensei. Dit is Hudson Softs derde Sudoku titel voor DSiWare en bevat 100 puzzels voor de echte sudoku-experts. De game is te downloaden voor 500 Wii/DSi Points.

Beatness (links) en Hanenbow (rechts)