[IndyCar] Patrick langer bij Andretti Autosport

Danica Patrick heeft haar contract bij Andretti Autosport met enkele jaren verlengd. De Amerikaanse leek te verkassen naar of Ganassi Racing of de NASCAR, maar besloot deze zomer uiteindelijk toch te blijven bij het team van Michael Andretti. Deze overeenkomst is nu bekrachtigd.

"We zijn blij dat Danica bij Andretti Autosport blijft en we kijken er naar uit om samen te werken met Bob Parsons en iedereen van Go Daddy als hoofdsponsor op de auto van Danica," meldde Andretti die zei dat de naam van het team veranderd was van Andretti Green Racing naar Andretti Autosport. Het deel van het bedrijf dat de races in St. Petersburg en Toronto organiseert is afgesplitst en zal onder leiding komen te staan van Kim Green en Kevin Savoree.

Patrick reed in 2007 voor het eerst voor de renstal van Andretti. Ze boekte in 2008 haar eerste zege in de IndyCars in Japan op de oval van Motegi. Dit jaar wist ze bij de Indy 500 als eerste vrouw bij de eerste drie te eindigen. Volgend jaar krijgt ze bij Andretti Autosport Tony Kanaan en Marco Andretti naast zich als coureurs. Voor de vierde bolide lijkt Ryan Hunter-Reay de beste papieren te hebben.