Sneijder wil altijd honderd procent geven

Internazionale-middenvelder Wesley Sneijder heeft zichzelf hoge doelen gesteld. De Oranje-international hoopt dat hij met de Nerazzurri in staat is om de landstitel en de Champions League te winnen.

Van de tien wedstrijden waarin Sneijder meespeelde heeft Inter geen enkel duel verloren. Acht van deze wedstrijden werden gewonnen, de overige twee eindigden in een gelijkspel. De oud-speler van Ajax en Real Madrid is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke pion binnen de ploeg van trainer José Mourinho.

"Ik probeer altijd honderd procent te geven. Ze leerden ons bij Ajax dat het team voorop staat en dat vervolgens het individu komt. Dat is hun regel, maar het is een cruciale regel", aldus Sneijder tegenover Corriere Dello Sport.

Zeer waarschijnlijk zal de Nederlander zondagavond tegen AS Roma in actie komen. Sneijder verwacht een moeilijke wedstrijd. "Ik ken niet alle ploegen, maar Roma deed het erg goed toen ik een aantal jaar geleden met Ajax tegen ze speelde. Gezien hun selectie denk ik dat het een moeilijke wedstrijd voor ons wordt."