Meer Serious Sam HD op komst

Goed nieuws voor alle fans van hoofdloze schreeuwende gekken met bommen in de handen of lopende dinosaurus-robots, Croteam heeft aangekondigd te werken aan een HD-remake van Serious Sam: The Second Encounter.

De game, die als Serious Sam HD: The Second Encounter door het leven gaat, moet begin 2010 verschijnen en brengt naast de toffe game in splinternieuwe HD graphics ook een nieuwe mode met zich mee, de Co-op Tournament-mode. In deze mode kunnen teams van spelers van over heel de wereld tegen elkaar vechten om uiteindelijk de titel Meest Serieuze Gamer in handen te krijgen. Het is handig om alvast wat te oefenen met Serious Sam HD: The First Encounter, want tijdens de World Expo 2010 in Shanhai zal er een groot Serious Sam HD: The Second Encounter-toernooi zijn waarbij de prestigieuze Digital Youth Award te winnen is.

Serious Sam HD: The Second Encounter komt in ieder geval naar de PC en Xbox 360, of de game ook naar de PlayStation 3 komt is vooralsnog onbekend. Verwacht binnenkort de recensie van Serious Sam HD: The First Encounter bij ons op de site.