EVE Online breidt zich uit met Dominion

Morgen is een grote dag voor fans van ruimte MMO EVE Online, dan komt namelijk de nieuwste uitbreiding Dominion uit. Deze twaalfde gratis uitbreiding brengt vooral verbeteringen met zich mee voor de allianties die de speler kan sluiten.

De belangrijkste verandering die de update met zich zal meebrengen is een complete vernieuwing van het claimen van territoria. Gebeurt dat op dit moment nog door de controle te bezitten van een ruimtestation, nu zal er per sterrenstelsen geclaimd, verdedigd en geknokt moeten worden voor je er de controle op houdt. Ook heb je van nu af aan meer invloed op het sterrenstelsel onder jouw controle: je kunt de grondstoffen die gemijnd worden aanpassen, de infrastructuur aanpassen en vele andere aanpassingen doorvoeren.

Hiernaast zijn er ook nieuwe capital ships, nieuwe Doomsday Devices, verbeterde tutorials, meer missies voor de piraten, nieuw gestylde schepen voor de verschillende facties en verbeteringen in de random planeten generator waardoor alles er net wat beter uit zou moeten zien.

EVE Online: Dominion wordt morgen verwacht en is net als alle voorgaande uitbreidingen gratis voor alle abonnees.