Familiedrama Oisterwijk: twee doden

Bij een familiedrama in Oisterwijk zijn vandaag twee doden gevallen. Agenten troffen vandaag in een huis een dood kind aan. Eerder vandaag pleegde de vader van dat kind zelfmoord.

Wat de precieze toedracht van het incident is, is nog niet bekend. De politie ging na de zelfmoord van de vader in het huis van het gezin kijken. Daar troffen ze het levenloze lichaam van een kind aan. De omgeving van het huis is afgezet door de politie. De recherche is daar op dit moment bezig met sporenonderzoek. 

Update 17:31:
Omroep Brabant meldt dat de vader van de overleden jongen voor een trein is gesprongen. De politie houdt rekening met een familiedrama want de jongen is door geweld om het leven gekomen, maar het staat nog niet vast dat de vader de dader is. De moeder en de broer van het kind waren niet aanwezig tijdens het incident, de politie heeft inmiddels contact met ze. Over de leeftijd van het kind wil de politie nog niks zeggen.

De basisschool in de wijk waar dit allemaal gebeurde is inmiddels geopend voor buurtbewoners. In de school wordt slachtofferhulp aangeboden. Volgens de politie was het gezin bekend binnen de wijk. De burgemeester van Oisterwijk heeft geschokt gereageerd op de gebeurtenissen.