Bankovervaller eet bewijsmateriaal op

De politie van Cleveland, in de Amerikaanse staat Ohio, heeft afgelopen donderdag na een lange achtervolging een bankovervaller in de kraag weten te grijpen. Weinig bijzonders, ware het niet dat de verdachte is gefilmd terwijl hij haastig een papiertje in zijn mond stopt.

Een op het dashboard van de politieauto gemonteerde videocamera heeft duidelijk vastgelegd hoe de geboeide man halsbrekende toeren uithaalt om het bewijsmateriaal te vernietigen. Terwijl hij op de motorkap in bedwang wordt gehouden door twee agenten die zijn zakken doorzoeken, hapt hij naar een briefje dat hij ongemerkt weet fijn te malen en door te slikken.

De politie vermoedt dat het opgegeten papiertje het briefje is dat de overvaller aan de bankmedewerker liet zien. Ondanks dat de getroffen medewerker verklaarde dat de overvaller geen vuurwapen bij zich had, troffen de agenten toch een pistool aan in de kofferbak van de auto van de verdachte, naast een flinke som geld. De bankbediende heeft verklaard dat de bankrover hem slechts een papiertje liet zien, maar aangezien deze niet is aangetroffen, wordt vermoed dat hij dit heeft opgegeten.


Waarschijnlijk had de dief gewoon honger...